top of page

Alla våra barnprogram är speciellt framtagna för att passa även de minsta barnen. Vi följer tydliga riktlinjer som vi jobbat fram tillsammans med förskolepedagoger och våra program är alltid inkluderande, könsneutrala, håller ett behagligt tempo och är aldrig våldsamma. Läs mer om våra riktlinjer här.

Välkommen in i Babyloonz trygga värld!

BARNPROGRAM

Titta gratis

på Youtube

0+ År

Babyloonz barnsånger är glada musikvideor anpassade för de allra minsta familjemedlemmarna. Låtarna skriver vi tillsammans med duktiga svenska artister och resultatet blir en låt som inte bara älskas av barnen utan även uppskattas av föräldrarna.

Bland våra barnsånger hittar ni bland annat 'Borsta Tänderna' som gör tandborstningen till något roligt, 'Iggys Danslåt' som gör hemmet till ett disco och många fler.

1+ År

Babyloonz TV-serie är ett barnprogram vi tagit fram i samarbete med förskolepedagoger. Pedagogerna har hjälpt oss hitta teman som de tycker saknas i barnprogram idag och det är därför vi fokuserar programmen på att bygga upp en bra och inkluderande värdegrund där det lönar sig att vara en bra kompis!

Tempot i programmen är medvetet lugnt och behagligt för att passa de allra minsta i familjen. 

0+ År

I Baby Iggys Lera får vi följa med in i Baby Iggys lervärld! Programmet är producerat i klassisk stop motion-teknik där Iggy tillsammans med ett par händer bygger fina saker som Iggy sen får leka med. Föräldrar som tittar på programmet uppfattar nog tempot som lite för långsamt. Vilket är precis som det ska, då tempot är lagom för de minsta barnen.

Programmen fungerar också som instruktionsfilmer om hur man bygger ihop saker i playdohlera eller trolldeg.

0+ År

Babyloonz Godnatt är en samling filmer som ska spelas när det är dags att lägga era småttingar. De består av lugnande musik tillsammans med en dämpad lugnande film som visas i en sövande loop. 

 

Utöver de sövande filmerna hittas också långa klipp med white noise i form av brus, porlande regn och ljudet av att åka i en bil. Dessa klipp är speciellt framtagna för barn som sover allra bäst med en konstant men mjuk ljudkuliss i bakgrunden. Enda nackdelen med Babyloonz Godnatt är att föräldrarna ofta också somnar... Sov gott!

bottom of page